10 Αυγ 2011

Official Firmware Update 3.70


Και ναι ενώ εμείς περιμένουμε νέο custom firmware η Sony έδωσε στην κυκλοφορία το firmware update 3.70 του οποίου τα χαρακτηριστικά μπορείτε να δείτε πάνω στη φωτογραφία που συνοδεύει την ανάρτηση.Φυσικά να πούμε και πάλι πως αν θέλετε να διατηρήσετε τα προνόμια ενός custom firmware μην αναβαθμίσετε.Επίσης είχαμε αλλαγές στο PSN αφού για να μπει κανείς πέρα από το firmware update που πρέπει να κάνει,πρέπει ν αποδεχτεί και νέους όρους λειτουργίας του δικτύου

Αγαπητέ χρήστη του PlayStation Network,

Προκειμένου να σας παράσχουμε τη δυνατότητα να απολαμβάνετε ξέγνοιαστοι το PlayStation®Network και σχετικές υπηρεσίες, όπως το PlayStation®Store, συνεργαστήκαμε με την CSIdentity®, κορυφαία εταιρεία παροχής υπηρεσιών προστασίας ταυτότητας και εντοπισμού απάτης παγκοσμίως.

Με το μοναδικό κωδικό κουπονιού που περιέχεται σε αυτό το email, επισκεφτείτε τη διεύθυνση sony.csidentity.com για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα της CSIdentity, το οποίο απευθύνεται σε συγκεκριμένους πελάτες του PSN: Για να μπορείτε να συμμετάσχετε, θα πρέπει να έχετε συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας σας και να έχετε έγκυρο PSN account (λογαριασμό PSN) από τις 20 Απριλίου 2011. Επιπλέον, θα πρέπει να εγγραφείτε στο πρόγραμμα εντός 60 ημερών από την ημερομηνία του παρόντος email. Το κόστος της συμμετοχή σας στο πρόγραμμα θα καλυφθεί από εμάς και, επομένως, θα μπορείτε να χρησιμοποιείτε τις ακόλουθες υπηρεσίες της CSIdentity δωρεάν για ένα ολόκληρο έτος
Για αναλυτικά στοιχεία του προγράμματος, επισκεφτείτε τη διεύθυνση csidentity.com/sony

Το PSN είναι πλέον εξοπλισμένο με ποικίλες πρόσθετες βελτιώσεις– επισκεφτείτε το eu.playstation.com/psnlatest και το PlayStation.Blog στη διεύθυνση blog.eu.playstation.com για όλες τις τελευταίες ενημερώσεις.

Πολλοί από τους πελάτες μας έχουν ήδη πραγματοποιήσει επαναφορά του κωδικού πρόσβασής τους και πλέον απολαμβάνουν και πάλι τη μοναδική ποικιλία χαρακτηριστικών και υπηρεσιών του PlayStation Network. Για όσους δεν το έχουν κάνει ήδη, υπενθυμίζουμε ότι, για να μπορείτε να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε και πάλι το PSN, θα πρέπει να πραγματοποιήσετε επαναφορά του κωδικού πρόσβασής σας.

Η συνολική διαδικασία δεν θα διαρκέσει περισσότερο από λίγα λεπτά και, αν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια, μπορείτε να ακολουθήσετε τον αναλυτικό οδηγό στο eu.playstation.com/psppsn.

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την υπομονή και την υποστήριξή σας ενώ οι ομάδες μας σε όλο τον κόσμο εργάζονται για την επαναφορά όλων των υπηρεσιών του PSN σε πλήρη λειτουργία.

Η ομάδα του PlayStation Network

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μην ρωτάτε άσχετα πράγματα με το post.Ότι θέλετε στο chat η στο ps3jailbreakgreece@gmail.com