12 Σεπ 2011

H Ιαπωνική έκδοση του Biohazard Revival Selection παίζει σε 3.55 custom firmware


Το Biohazard Revival Selection παίζει σε 3.55 custom firmware και για να το τρέξετε θα πρέπει να βάλετε το παρακάτω fix.Tο παιχνίδι έχει english audio αλλά Γιαπωνέζικους υπότιτλους

1)copy file to /PS3_GAME/PKGDIR/PARAM.SFO replace old file
2)copy file to /PS3_GAME/PARAM.SFO
3)Δισκάκι οπωσδήποτε μέσα στο drive
4)install game with icon Biohazard Revival Selection
5) loading any game 3.55 you got and then start game with icon Code Veronica or Resident evil 4
play


1 σχόλιο:

  1. O Kraken μας είπε πως με αυτό τον τρόπο δεν τρέχει(δεν έχω προλάβει να το δοκιμάσω όλα τα ξένα site λένε πως τρέχει με τον τρόπο που σας ανέβασα).Η συμβουλή του Kraken είναι η παρακάτω

    Κυκλοφορεί μια Ιαπωνική έκδοση του παιχνιδιού Biohazard Revival Selection, με τίτλο (Biohazard_Revival_Selection_JPN_PS3-JPMORGAN, BLJM60372), η οποία ωστόσο δεν τρέχει σωστά. Το παρακάτω τρικ θα κάνει το παιχνίδι να παίξει σε 3.55 CFW.
    Κατεβάστε την JPMORGAN έκδοση και αποσυμπιέστε την. Στους φάκελους «BLJM60372\PS3_EXTRA\D000″ και «BLJM60372\PS3_EXTRA\D001″, μετονομάστε τα αρχεία DATA000.PKG σε DATA000.pkg (με μικρούς χαρακτήρες δηλαδή το pkg.
    Τώρα αντιγράψτε και τα 2 αυτά αρχεία και μεταφέρτε τα στο root του σκληρού δίσκου (εξωτερικό). Επειδή έχουν το ίδιο όνομα, μετονομάστε το πρώτο που θα κάνετε αντιγραφή σε DATA001.pkg.
    Αφού τα μεταφέρετε, φορτώστε το παιχνίδι στο Multiman, πατώντας Select+X. Θα σας ζητηθεί να «πειράξει» ένα αρχείο. Εκεί επιλέξτε YES.
    Τα παιχνίδια μπορούν να εγκατασταθούν από το «Install Packages» του PS3 και να τρέξουν από το ΧΜΒ.
    Ωστόσο, θα πρέπει κάθε φορά να «φορτώνετε» το παιχνίδι στο Multiman για να τρέξουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μην ρωτάτε άσχετα πράγματα με το post.Ότι θέλετε στο chat η στο ps3jailbreakgreece@gmail.com